Op Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei) zal er in Hengelo (G) een wel heel bijzonder evenement plaatsvinden, namelijk: 'de Slmthwjmfohedwwepejmamdodff wedstrijd'! Waarschijnlijk denkt u: 'dat is een mond vol'. En daar geven we u helemaal gelijk in! Daarom zijn we u een uitleg verschuldigd:
 
'Slmthwjmfohedwwepejmamdodff Wedstrijd' staat voor: 
Super Leuke Middag Tijdens Hemelvaart Waar Je Moet Fietsen Over Hindernissen En De Winnaar Wint Een Prijs En Je Mag Alleen Meedoen Op De Fiets Feest Wedstrijd!
 
We hebben de titel dus afgekort want dachten dat het anders niet op de poster zou passen. 
 
Om een lang verhaal wat korter te maken: C.V. de Peardeknuppels organiseert een middag in het bruisende Hengelo (G). Deelnemers kunnen zich inschrijven en het is de bedoeling dat zij met de fiets een parcours afleggen! Special guest Johan Vlemmix (bekend van Ter Land, Ter Zee en In de Lucht) zal zorgen voor de startschoten en geeft commentaar over de dappere deelnemers op het parcours. Er zal muzikale ondersteuning zijn van de rockband 'the Uppercats'. Deze lokale helden spelen fantastische covers, van A(erosmith) tot Z(ztop).
 
We starten Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei) om 13:00. Deelnemers betalen 5 euro om mee te doen aan het grandioze evenement, het enige dat je mee hoeft te nemen is een fiets. Opgeven kan via de Facebook pagina van de Peardeknuppels of bij café de Zwaan.
 
Als je wil langskomen om een selfie te maken met Johan Vlemmix, wil genieten van de muzikale klanken van de Uppercats of een tarwesmoothie wil komen happen ben je ook van harte welkom! Het evenementen terrein is geopend voor iedereen! Het zal plaatsvinden in de dorpskern. Midden voor café de Zwaan.
 
Tijdens Hemelvaartsdag is het feest in Knollendarp! We hopen u daar terug te zien!
 
IMG 20170425 WA0007