Ondertussen zitten we al weer in de maand November. Het bloed van menig carnavalist begint dan traditiegetrouw weer sneller te stromen. Ook in Hengelo zijn de Peardeknuppels weer in volle gang. Op 19 november maken wij onze nieuwe prins bekend.

De stemming is momenteel in volle gang. Dit is mogelijk via deze website, kies hier je prins!. Daarnaast is er bij een residentie(De Zwaan) een grote brievenbus geplaatst. Stembiljetten zijn huis aan huis in Hengelo verspreid. Veel mensen krijgen dus de mogelijkheid om hun voorkeur kenbaar te maken.

Er zijn dus drie kandidaten. Barry, Tarik of Melvin gaat het komende jaar de dienst uit maken in Knollendarp. Alle heren zijn woonachtig in Hengelo en staan te trappelen om de scepter te gaan zwaaien over Knollendarp!


Wij kunnen niet meer wachten tot 19 november, de campagnes zijn in volle gang! Ben je er bij?! Het beloofd een spectaculaire avond te worden met uiteraard een top DJ voor de muzikale omlijsting
19 november 20.30 uur. Locatie: Residentie C.V. De Peardenuppels, Spalstraat 3 te Hengelo Gld. De Peardeknuppels zij nu al helemaal wild van hun nieuwe prins, ongeacht wie het wordt! Doe lekker wild mee en gebruik dit thema om je uit te dossen. Pas bij het betreden van de residentie tijdens het Prinsenbal wel op met al het losgeslagen wild dat er rondloopt!

 

Het thema van het Prinsenbal is dus: Wild!! Tot de 19e november!