Zoals velen wellicht gemerkt hebben is begin september jouw jaarlijkse bijdrage aan de meest kleurrijke vereniging van Bronckhorst weer gedaan; waarvoor dank!
Wat ons betreft is daarmee het startschot gegeven voor weer een nieuw carnavalsseizoen, welke officieel wordt geopend tijdens de prinsverkiezing op vrijdagavond 20 november 2015. Je bent hiervoor uiteraard alvast van harte welkom!

Het afgelopen carnavalsjaar was er één vol noviteiten. Niet alleen zette C.V. De Peardeknuppels carnavalsland op zijn kop met een PrinsZes aan het roer, ook was Rowan de 1e degene die voorop ging tijdens de enthousiaste optocht, welke voor eerst sinds jaren weer te bewonderen was in Knollendarp.

Ook dit jaar gaan De Peardeknuppels er weer vol tegenaan. Na een jaar onder leiding van een PrinsZes, zoeken we dit jaar weer een mannelijke leider, die samen met ons voorop gaat in de strijd!

Wij zijn op zoek naar bronstige heren die samen met ons Knollendarp op de kop willen zetten en zich kandidaat willen stellen voor het prinsschap 2016. 
C.V. De Peardeknuppels zorgt voor alle ingrediënten en benodigdheden voor een onvergetelijk carnaval, de leiding is aan jou.